Arckezelések

 Vel Graaf  Afrika maszk

 Látványosan hatásos, lássa és érezze a különbséget 30 percen belül!

Hatása jól ismert és utánozhatatlan, hiszen már több száz kozmetikus számára bizonyított. Drámaian mérsékli a mély ráncokat, és csökkenti a finom ráncok számát. Gyulladáscsökkentő hatású, megszünteti a pattanásokat. Szatén simaságúvá varázsolja a bőrt és feszessé teszi a szemek körüli érzékeny területet is. 

Az Africa Mask hatásai: 

 • Drámaian csökkenti a mély ráncok mélységét. 
 • Észrevehetően csökkenti a finom ráncok számát.
 • Gyulladáscsökkentő hatású, megszünteti a pattanásokat.
 • Szatén simaságúvá varázsolja a bőrt.
 • Serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz. 
 • Természetes módon világosítja az elszíneződéseket, pigment hibákat.
 • Csökkenti a bőrhibákat.
 • Mély tisztító hatású és eltávolítja a felszíni szennyeződéseket is.
 • Finomítja a bőrt és serkenti a keringést.
 • Feszessé teszi a szemek körüli finom bőrt.
 • Segíti a sebhelyek gyógyulását
 • sejtmegújító

Az Africa Mask egy új standardot állít fel az arcmaszkok terén azáltal, hogy a nehezen összeilleszthető tudományt és természetet egy maszkban egyesíti.

Egy teljesen új aktív hatóanyaggal, valamint egyedülálló és különleges növényi hozzávalókból készül, amik azonnal látható hatást fejtenek ki a tartós ráncok csökkentésében, természetes módon világosítják az elszíneződéseket, pigment hibákat, eltávolítják a pattanásokat, érintésre a bőr simábbnak és bársonyosnak tűnik.

Az Africa Mask eltávolítja a halott sejteket a bőr felszínéről, ami által a bőr felszínére fel tudnak jönni a szennyeződések, serkenti a vérkeringést is, ezért a maszk eltávolítása után a bőr felfrissül, mintha új bőr lenne az arcon.

Miért maszk? Mert ez a gyors eredmények leghathatósabb módja, amiket rövid időn belül érezni és látni lehet. Már az első alkalmazás során is azonnal megragadja a használóját a maszk bőrre gyakorolt hatékonysága, ami után majdnem lehetetlen, hogy abbahagyja a használatát. Tartósan sugárzó és selymes érzést varázsol a bőrre.

Sok éves aprólékos kutatás és fejlesztés eredménye, ahol a hangsúlyt a hatékonyságra és minőségre tették. A lélegzet-elállító hatás, a felülmúlhatatlan eredmények és a kiváló minőség helyezi ezt a maszkot egy külön osztályba.

A maszk természetes módon fokozza a bőr szépségét, a kizárólag kézzel válogatott növényi összetevőivel. A termék nem tartalmaz semmilyen illat- és színezőanyagot és tökéletesen megfelel a "zöld piacon" felszínre kerülő különféle használati és alkalmazási eljárásoknak. Mellékhatást a több évtizedes tesztelés során nem okozott senkinél.

A heti egyszeri vagy kétszeri ismételt használatával serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz. A bőr öregedésével járó minden jelet, a finom ráncokat, valamint a mélyebb ráncokat is minimalizálja, és egy fiatalosabbnak látszó bőr fejlődik helyette.

Hatóanyaga az Olax

Dissitiflora: 
Ezt a növényi hatóanyagot a gyógyításban is és kozmetikumként is használták Afrikában, a bőr állapotának javításához, mint például a pattanások, hibák, ráncok, sebhelyek és a fogyási-hízási csíkok kezelésére. Ez a növény része Afrika örökségének és kultúrájának. 
Egy professzor érdekes elméletet állított fel: A hatóanyag a bőr biológiai órájára hat. Azt tudjuk, hogy az egész tartományból csak egy speciális lelőhelyen élő növények hatnak szépítőszerként, és ennek a területnek a mágneses erőtere okozza, hogy a növény képes hatni a bőr biológiai órájára. Ez az oka annak, hogy a bőr jóval a maszk alkalmazása után is megtartja az új sajátosságait. 

Byas ( alga , ránctalanító,hidratáló kezelés )

Világszerte egy új mozgalom tör most előre, amelynek az éllovasa a BYAS. Természetesen gyengéd és egyben rendkívül hatékony. Ezáltal minden tekintetben új mércét állít a bőrápolás terén. 

Fedezze fel a sztárok igazi szépségtitkát. Forradalmi, rendkívül hatékony és megfizethető. BYAS - Bionic Youth Activating System.
Keltse újra életre a fiatalos külső természetes forrását a BYAS segítségével. Rendkívül gyengéden, szike és injekciók nélkül.
A BYAS két rendkívül hatékony, egymással összhangban lévő hatómechanizmust egyesít: Egyrészt egy Micro computer vezérlésű kézi gépet, a Bionic Lifter-t, amely az iontoforézis által az értékes hatóanyagokat azokba a mélyebb rétegekbe is eljuttatja, ahol a bőr öregedési folyamatai mennek végbe, ahova a hagyományos kozmetikai szerek nem jutnak el. Másrészt a kiválasztott ápolótermékeket, amelyek az egyedülálló 3-fázis-hatórendszernek köszönhetően tökéletes összhangot alkotnak egymással. BYAS ápolórendszer elsöprő sikere a hatásmechanizmusok és hatóanyagok tökéletes összjátékán alapszik.

A Bionic Lifter az iontoforézis bizonyítottan hatékony koncepcióját a galvanikus áram segítségével használja ahhoz, hogy a BYAS szérumok speciális hatóanyagait - a bőr saját védekező mechanizmusait legyőzve - azokba a mélyebb rétegekbe is eljuttassa, ahol a bőr öregedési folyamatai mennek végbe, ahova a hagyományos kozmetikai szerek nem jutnak el. 100%-ban növényi eredetű egyetlen olyan készítmény mely nem tartalmaz kőolaj származékokat színezéket tartósítószert!

Aktív mélyhatás

Luigi Galvani, olasz természetkutató már a 17. század végén arra a felfedezésre jutott, hogy bizonyos elektromos áramok jótékony hatással vannak a testre. Ezen úgynevezett "galvanikus áramok"; hatásait illetően időközben széleskörű kutatások és tudományos vizsgálatok folytak és kerültek dokumentálásra.

Manapság a kozmetikai hatóanyagok galvánáram (= iontoforézis) segítségével mélyebb bőrrétegekbe történő gyengéd eljuttatása, a kozmetikai ipar által világszerte az egyik legnagyobb sikerrel alkalmazott kezelések közé tartozik a bőröregedés látható jeleivel szemben folytatott harcban.

Ennek az oka kézenfekvő: A legtöbb ránctalanító krém csupán a milliméter ezrelékével csökkenti a ráncok mélységét (0,001 mm). Lehetetlen ennél nagyobb hatást elérni, mivel a bőr saját védekező mechanizmusa gátolja a hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe való jutását.

Hatékony és kíméletes

Tudósok az iontoforézist fejlett, rendkívül hatékony és bőrkímélő eljárásnak tartják. Mindez azzal van összefüggésben, hogy a galvanikus áram gyenge, 0-frekvenciájú egyenáram.

A frekvenciamentesség a Bionic Lifter alkalmazása szempontjából azért rendkívül fontos, mivel ily módon nem jutnak zavaró rezgések a testbe és ez által a sejtekbe, amelyek a sejtek specifikus saját rezgését megváltoztatnák, és végül megbetegedésükhöz vezetnének. A galvanikus áramot ezért "gyógyító áramnak" is nevezik.

Mikro vibráció és EMS

A mikro vibráció felkészíti a bőrt a speciális hatóanyagok célzott, iontoforézis általi bevitelére. A mélymasszázs fellazítja a bőrsejtek szerkezetét és kibővíti a mélyebb bőrrétegek sejt közötti tereit. Ezáltal nagyobb hatóanyag mennyiség felvételére képes.

A Bionic Lifter ezen felül lifting üzemmódban az EMS technológiáját (elektromos izom stimuláció) is alkalmazza. A gép ezért a bőrápoló készülékek következő generációjának számít. Az EMS stimulálja az izom-összehúzódásokat, ami azt jelenti, hogy a Bionic Lifter segítségével az arc visszanyeri eredeti természetes volumenét. A bőr az izmok erősödésének és felépítésének köszönhetően feszesebb lesz.

A Galway Egyetemen végzett klinikai tesztek bebizonyították, hogy: „Az elektromos izom stimuláció (EMS) az arcizmok volumenét átlagosan 18,6 százalékkal növelte. A résztvevők 90 százaléka megerősítette, hogy arcbőrét feszesebbnek és erősebbnek érzi. A jobb vérellátás következtében az arcbőr bizonyítottan tisztább és ragyogóbb”. Michael Hennessy, M.D., a Neurológiai Osztály vezetője, Galway Egyetemi Kórház.

Infravörös fény

Az infravörös sugarak mély melege behatol a bőrbe. Mindez fokozza a vérellátást, amelynek köszönhetően ezzel egyidejűleg a hő a mélyebb szövetrétegekbe is eljut. Ezáltal a bőrszerkezet rugalmassága összességében javul és a bőr puhább lesz.

A Bionic Lifter az iontoforézis hatóelvével rövid időre feltárja a bőr pórusait. A BYAS speciális szérumok ionizált hatóanyagai ez által gyengéden kerülnek a bőr mélyébe, ahol kifejtik hosszantartó hatásukat és mindemellett a kollagén és elasztin saját termelését is javítják.

A Bionic Lifter bőre konkrét igényeinek megfelelően szabályozható. A Bionic Lifter két főprogrammal és két kiegészítő programmal rendelkezik. Ezen felül négy korcsoport és három hatásintenzitás közül lehet választani. Az összesen 48 program maximálisan professzionális ápolórendszert biztosít a bőrnek.

1-es géppel lehet rosacea kezelést mely kímélőbb

2.-es géppel pedig intenzív ems technológiájának kösz9nhetően ránctalanitó és hidratáló

Kezelés elején és végén is hidratáció mérés történik sajnos manapság elég alacsony a bőrűnk hidratációja ez köszönhető a kevés folyadék bevitel, illetve környezeti hatások , munkahelyi körülmények is befolyásolhatják 

1. fázis: tisztítás & méregtelenítés, 2. fázis: táplálás és simítás, 3. fázis: védelem és megújítás. Gyengéd, és többszintű hatóerején felül még a különlegessége, hogy nem kell ezért alkalmanként több tízezer forintot fizetni szakembernél, és nem kell semmilyen fájdalmat sem elviselni!

Hidroabrázió 

Hidroabrázió egy ultrahangos peelingező készülék, mely szétporlasztja a vizet és a nagy sebességgel felületről leváló vízcseppek eltávolítják az epidermisz felső rétegét.

Mechanikai peelingek: abrazív granulátum részecskéket vagy adszorptív peelinganyagokat tartalmaznak. Az abrazív peelingeket bemasszírozzuk és ledörzsöljük az adszorptív peelingeket pedig felkenjük, a bőrön hagyjuk megszáradni és lehúzzuk a száraz maszkot. Mindkét folyamat során az elhalt, laza hámsejtek leválnak a felső bőrrétegről.

Biológiai peelingek: fehérjebontó enzimet tartalmaznak. Az egészséges szövetek károsítása nélkül képesek szétbontani a fehérjéből álló sejtközötti állományt.

Kémiai peelingek: általában gyümölcssavat, szalicil savat, A-vitamin savat tartalmaznak. A bőr struktúrájának javítására szolgálnak, kisebb ráncok eltüntetésére illetve fokozott szarusodás kezelésére.

Minden bőrtípusra de kifejezetten aknés, szeborreás, érzékeny bőrökre is ajánlott. Azokra a bőrtípusokra, melyek a nem tolerálják a mechanikai peeling hatásait, illetve azokra melyek felső hámrétege enyhén megvastagodott, korpázóan hámlik. Proteázbontó folyamatokat indítanak meg a bőr felszínén, aminek hatására a bőr elhalt hámrétegét kíméletesen tudjuk eltávolítani.  ( Yamuna tejsavas peeling)

A hidroabrázió a mechanikai peelingek csoportjába tartozik. Gyulladt bőrök kezelésére is alkalmas, mivel intenzív hámlasztó hatása van, de emellett kíméletes a bőrrel, . A mikrodermabárziónál sokkal finomabb mechanikai peeling, ezáltal a hidroabrázió lényegesen kevésbé fény érzékenyít.

Ultrahangos ránctalanitás

Az ultrahang kifejezés a 20000 Hz-nél magasabb frekvenciájú hangok összességének gyűjtőneve. Ezek a hangok kívül esnek az ember által hallható hangok tartományán.

A kozmetikai felhasználás során általában arckezelések illetve testkezelések kiegészítő kezeléseként alkalmazzák. Az ultrahang létrejöttét a gép kezelőfejében lévő kvarckristály áram hatására kialakuló rezgő mozgása hozza létre.. A rezgés zselé, szérum, olaj stb. segítségével biztosítja, a bőr és a kezelőfej közti közeget(ez a felvivendő hatóanyag és a bőr mélyebb rétegei  közt lévő kapcsolat miatt lényeges).

Az ultrahanggal végzett kozmetikai arckezelés lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeibe, tehát az irhába és a bőraljába zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat jutassunk be. Ultrahangos kozmetikai arckezelés során a bőr letisztítása és a felső hámréteg eltávolítása után hatóanyagot tartalmazó krémeket vagy szérumokat illetve komplexeket juttatunk a bőrbe, ezekkel tápláljuk a bőrt és a hatás akár egy- két hétig is tarthat. Az ultrahanggal végzett kezelés hatását fokozhatjuk mikromasszázs-zsal. A mikromasszázs segíti a hatóanyagok könnyebb és gyorsabb felszívódását. Minden fajta bőrtípusra alkalmazható az ultrahangos kozmetikai arckezelés, korosztálytól függetlenül.

Az ultrahangos arckezelés előnyei

 • javítja a vér – és nyirokkeringést
 • a kollagénszintézis javítása, azaz a bőr rugalmasságának fokozása, a  bőr feszesítése
 • az izomszövetek vérellátásnak fokozása
 • a kötőszöveti rétegek sav-bázis egyensúlyának normalizálása
 • a meglévő ráncok csökkentése, halványítása
 • az arcbőr öregedési folyamatainak lassítása

További jótékony hatások

 • a kézzel végzett masszázshoz képest, sokkal hatékonyabb, mivel a hatóanyagok ezáltal mélyebbre tudnak hatolni a bőrbe
 • a finom ultrahangrezgés a bőr idegeire is hat, lényegesen nyugodtabbnak érezzük magunkat a kezelés után!