Miért egyszerű és biztonságos a Smiling Planet fogfehérítés?

Az új, fogínybarát anyagokat nemcsak fogorvosok használhatják, hanem szépségszalonok, kozmetikák és a most nyíló fogfehérítő szalonok egyaránt.

Innen származik az új név: kozmetikai fogfehérítés

Fenti szabályozás hatására Nyugat-Európában sorra nyílnak a fogfehérítő szalonok, fehérítő sarkok létesülnek szépségszalonokban, bevásárlóközpontokban. A járókelő gondol egyet, és két vásárlás között beül egy 30 perces fogfehérítésre, mert nem szükséges előre bejelentkezni. Franciaországban két év alatt több mint 500 ilyen szalon, sarok létesült. A betérők nagy része retteg a fogorvosi rendelők atmoszférájától, fél a fájdalomtól és el sem tudja képzelni, hogy kényelmesen, halk zene mellett is lehet fogat fehéríttetni. A kezelés egy cseppet sem fáj . A fogak és a fogíny később sem válik érzékennyé, mert a fogfehérítő anyag nem tartalmaz hidrogén peroxidot.

A kezelés 2 x 15 vagy 3 x 15 perc. Az elérhető fehérség akár 12 árnyalat is lehet.

Több év is eltelik majd, amíg a kozmetikai fogfehérítés, bio fogfehérítés bekerül a köztudatba, elfogadottá válik, hogy ezek a kezelések nem járnak fájdalommal, nincs káros hatásuk és hasonlóan vehetőek igénybe, mint a fodrász ill. kozmetikai szolgáltatások.